• Pro-Fit Ibuprofen gel ®
    Nu verkrijgbaar in handige spray flacon
  • CellulitiX
    Zo’n 80 % van de vrouwen heeft in meer of mindere mate last van cellulitis op billen en dijen.
  • Anti-kater pillen
    Innemen op het moment dat u uw 1e glas alcohol nuttigt

Over Extravita


Bij het woord voedingssupplement denken de meeste mensen aan supplementen ter aanvulling van uw normale voedingspatroon. 
Orthomoleculaire voedingssupplementen zijn wat minder bekend. Deze voorzien gebruikers van optimale concentraties. Dit betekent dat bij de ontwikkeling ervan rekening is gehouden met de omstandigheden waarin de gemiddelde Nederlander heden ten dage leeft. Om de lichaamscellen te voorzien van een 'optimale moleculaire omgeving' is het noodzakelijk de dagelijkse voeding aan te vullen met voldoende hoge doseringen voedingsstoffen. 
Extravita richt zich met haar voedingssupplementen op het bevorderen van uw gezondheid. Dit staat volledig los van uw normale voedingspatroon. Want dat laten wij graag aan u over. Wij richten ons op specifieke klachten die u mogelijk kunt verhelpen met eerlijke producten uit de natuur. Op onze website vindt u veel nuttige informatie.  


Om diezelfde reden hechten wij ook belang aan het gebruik van natuurlijke producten voor uw dagelijkse lichaamsverzorging. Ook voor eczeem en psoriasis patiënten hebben wij prachtige lichaamsverzorgende producten van het merk Annabis. 
Uw gezondheid vinden wij belangrijk.